Behandeling Voetreflexologie​

Behandeling Voetreflexologie

 

Bij een eerste behandeling voetreflexologie, ontdekken we de noden door een anamnese, gesprek, en energetische observatie van de sterke en zwakke gezondheidsthema’s. 

 

Dan beginnen we de massage door een ontspannende aanraking en zachte massagetechnieken. Verder gaan we werken op de specifieke reflexzones die in verbinding staan met het gehele lichaam en de werking ervan. We gebruiken ons specifiek protocol volgens de Chinese geneeskunde en de vijf elementen.  Indien u op een specifiek thema of probleem wil werken, gaan we specifiek en doelgericht masseren en tegelijkertijd ook het geheel te harmoniseren in respect met de globale massage.  

 

Na de ontspanningsbewegingen, en het werk op de specifieke thema’s, werken we op de zones van de twee organen die het meest in disbalans zijn of het meest energie vragen. We gebruiken steeds de voedende cyclus Sheng om de verbinding met het geheel te bevestigen.   We sluiten af met de ontspanningsbewegingen. U ervaart een diepe ontspanning, voelt de weldaad in geest en lichaam, en stapt terug met gerevitaliseerde voeten in een gerevitaliseerd lichaam. 

Praktisch

Met : een van onze 3 professionele Voetreflexologie behandelaars 
Een behandeling duurt een uur of anderhalf uur. Na een gerichte anamnese en een energetische observatie, wordt u uitgenodigd op de comfortabele behandelingstafel. U blijft steeds aangekleed, voorzie gemakkelijke natuurlijk kledij (er is een kleedkamer ter plaatse). 
Talen : Nederlands, Frans, Engels.
Waar :  in 1050 Elsene en in 1170 Watermaal Bosvoorde. 

 

 

FR | NL | ENG

MENU

Centrum voor Lichaamstherapieën