Onze Reiki Radiance Behandelingen

 

Ik zie Reiki als een ervaring waarbij men zich opent om een groter bewustzijn te ontvangen, een bewustzijn voorbij het mentale. Bevrijdt van de overheersing van het mentale, kunnen de lichaamscellen een groter en lichter bewustzijn ontvangen. Dit is de weg van de hele levensevolutie. 

 

Dit gebeurt stap per stap : in een eerste faze ontvangen we ontspanning vanuit een veilig geborgen kader, en de aanvaarding van het huidig moment als krachtbron. Het mentale wordt rustig. Door de aanvaarding van emoties gebeurt ook hun natuurlijke integratie. Het emotioneel mentale komt to rust.  

 

Dan kunnen we beginnen werken met de lichaamscellen, die bevrijdt zijn van de mentale overheersing. We laten ook hun openen voor een groter en lichter bewustzijn. Elke faze heeft zijn tijd nodig en is belangrijk dit te respecteren, en iedere mens heeft zijn/haar Pad. Zodoende toont de autenticiteit van de Ziel zich meer en meer in het leven.
Indien deze woorden weerklinken in uw bewustzijn, ben ik heel blij u te mogen verwelkomen. Bart 

 

Structuur van een Behandeling 

 

Een behandeling duurt een uur of anderhalf uur. Ik verwelkom u en u heeft de tijd om toe te komen. Na een gesprek en een eventuele anamnese en een energetische observatie, wordt u uitgenodigd om te liggen op de comfortabele massagetafel. Met kussentjes en dekentjes garanderen we een aangename positie. U blijft steeds aangekleed, voorzie gemakkelijke natuurlijk kledij (er is een kleedkamer ter plaatse). Ik doe het openingsritueel om het contact voor te bereiden. 

 

Na uw toestemming, begint de sessie. Via handoplegging, fysisch of op afstand, en de Reiki symbolen en rituelen, gebeurt er een energieoverdracht. Steeds wordt de juiste afstand/toenadering tot het fysisch lichaam gerespecteerd om de energeistroom zo vloeiend mogelijk te activeren. Ik werk op specifieke zones en op heel lichaam in haar geheel, ook afhankelijk van het voorafgaand gesprek. Ik voeg ook, het door mijzelf gevoelde, nodige toe. Tijdens de hele behandeling ben ik een kanaal, in volledige overgave voor de Reiki energiestroom. De behandeling eindigt met een ritueel en de aura-enveloppe. 

 

Reiki Radiance Behandelingen​

Praktisch

 

Met : we zijn met twee Reiki beoefenaars bij O-KI, waaronder Bart Dierick.
Taal : Mogelijk in het Nederlands, Frans of Engels.
Waar : 2 praktijkruimten : in Elsene en in Watermaal-Bosvoorde
 

 

FR | NL | ENG

MENU

Centrum voor Lichaamstherapieën