Stem Therapie & Shiatsu​

Praktisch

 

Een behandeling duurt een uur of anderhalf uur. 
Met : een van onze 2 O-KI StemShiatsu  professionele behandelaars, waaronder Bart Dierick. 
Talen : Nederlands, Frans, Engels.
Waar : O-KI E. Keymplein 41, 1170 Watermaal Bosvoorde

 

 

 

 

De Kracht van onze Stem  

 

Vanaf onze geboorte is ons lichaam het instrument van onze Adem en onze Stem. Onze Stem gids ons naar een diepe vibrationele ontmoeting. Ze gids ons om onze verbinding met de aarde terug te vinden, om onze levensruimte te vergroten, en de integriteit van onszelf te vinden. 

 

De Stem werkt, resonneert en vibreert doorheen de celen van ons lichaam, en helpt ons om onze persoonlijke vibratie te harmoniseren met de universele vibratie. "De menselijke Stem maakt deel uit van de vibraties die het univerum creeëren".Zij nodigt ons uit om deze verbindingen terug te vinden. Ons te verbinden en ons beschikbaar te maken aan wat echt is, wat juist is voor onszelf, om zo niet meer in dualiteit en afscheiding te moeten zijn. 

 

Een vibrationele disharmonie toont zich in emotioneel-energetische blokkades, lichamelijke of psychische ziekten. Met StemShiatsu kan het lichaam zich openen in het meest essentiële van zichzelf : Vibratie. Dit laat toe, om te laten gaan wat niet van ons is : alle gestagneerde emoties, angsten en conditioneringen die de mentale controle nog meer cristaliseren. Op een spontane wijze komt het lichaam in zijn eigen rust en liefde-essentie, en kan al wat niet geuit mocht worden naar het licht van het bewustzijn stromen .  De Stem is een lichtvolle energie, une bewustzijnsenergie die ons Pad verlicht.De Stem brengt ons naar de geboorte van onze rauwe essentie, een nieuwe geboorte aan zichzelf en aan de wereld, onze innerlijke waarheid tonend, onze pure en vrije zijnstoestand.

 

Laten we durven onze Stem laten stromen, ze toont ons onze levensrealisatie.Laten we durven hergeboren worden aan onszelf, in deze warme liefdesadem, deze adem van vrede en bewustzijn. Het werk met de StemShiatsu schenkt ons een ontmoeting, een terugkeer naar zichzelf en een ware bevrijding.

 

Bart nodigt u uit om dit te ervaren en verwelkomt u. De aanpak is heel fysisch, via het lichaam, m de fysische vibraties van de Sem te laten doorvoelen in heel het lichaam, in alle meridianen en alle cellen. Het is een zachte Stem, maar een heel diepgaande. We doen dit door een ontspannende shiatsu massage te verbinden met Stemtechnieken, en ook het gebruik van de authentieke Stem (de niet geconditioneerde Stem), het is dus een heel fysisch werk. 

 

Het resultaat is een grotere resonantie, een meer geincarneerde en geaarde Stem, die geen inspanning vergt om gehoord te worden. Een Stem van jezelf, je eigen Stem.  En dit wordt altijd als vanzelf naar anderen en de wereld gecommuniceerd.

 

FR | NL | ENG

MENU

Centrum voor Lichaamstherapieën