Behandelingen Shiatsu​ in zit

Ontspanning & Loslaten
in geval van 
Stress, teveel werk​

Soepelheid & Stroming
in geval van 
Stijfheid, stagnatie​

Revitalisatie & Energie
in geval van 
Moeheid, burn out​

Onze behandelingen Shiatsu in zit :

 

StoelShiatsu Deze massage, ook “Amma ” genoemd, brengt een diepe ontspanning op een een korte tijdsduur van 15 à 60 minuten behandeling. Het is een niet-medische welzijns massage, gebruik makend van shiatsu technieken als druktechnieken, stretchings en tapotering, op de schouders, nek, hoofd, armen, handen en de hele rug, en heup. 

 

U zit comfortabel op onze speciale Shiatsu stoel. Toeganbkelijk voor iedereen, in het bijzonder mensen met nek of rugklachten, stijve nek, en mensen die moeilijk kunnen gaan liggen voor een behandeling. Vele senioren en vooral ook veel mensen met een bureuawerk genieten in het bijzonder van de makkelijke toegankelijkheid van de stoelmassage. 

 

Onze 3 types O-KI Stoel Shiatsu 

Onze behandelingen kennen 3 typische  benaderingen, en wij individualiseren elke behandeling aan uw specifieke noden.

 

Praktisch

Een behandeling duurt 15 tot 60 minuten. Ik verwelkom u en we nemen de tijd om plaats te nemen op de stoel. Tijdens de massage blijft u gekleed, bij voorkeur in soepele aangename kledij van natuurlijke materialen. U kan u ter plaatse omkleden (er is een kleedkamer). Met :  een van onze vijf professionele O-KI StoelShiatsu masseurs verwelkomen u met vreugde.  

 

Talen: Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Duits.

Waar: 2 praktijken :  te 1050 Elsene en 1170 Watermaal-Bosvoorde. Ook in bedrijven : contacteer ons voor meer informatie en een aangepaste offerte.

 

  ​

 

FR | NL | ENG

MENU

Centrum voor Lichaamstherapieën