De MerKaBa Meditatie

 

 

 

De MerKaBa Meditatie  met Bart Dierick 
te Brussel , Wezembeek-Oppem , aan Zee ( De Haan )

 

Wereldwijd hebben tal van mensen dezelfde reactie, “alle puzzelstukjes vallen nu samen”… Deze workshop herinnert ons dat we spirituele wezens zijn die hier op aarde een menselijke ervaring en een fysieke cellulaire evolutie realiseren.

Rond alles, materie en niet-materie, en ook jouw lichaam,  is een energetische vorm: het electro-magnetisch veld. Dit veld bepaald rechtstreeks en voortdurend de vorm en de materie die het omhuld. Door de Merkaba meditatie heractiveer je je eigen energetisch veld rondom je fysisch lichaam, en zo bepaal je automatisch de manifestatie van je energie en de energetische toestand van je lichaam en je dagelijkse leven.

 

Een geactiveerde Mer-Ka-Ba dient als energetisch transformator, als een bewegend en levend energetisch Lichtveld rondom ons fysisch lichaam. Het brengt evenwicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak, opent het Liefdevol Hart, en versterkt de intuitieve vermogens. Het bevordert je persoonlijke groei, het manifesteren van je intenties. Het ondersteunt heling voor jezelf, en voor  heel de planeet aarde.

 

Tijdens deze workshop kan je ervaren dat je lichaam nog steeds de herinnering heeft van het MERKABA veld om je heen, met een diameter van 18 meter. We activeren dit veld door de 17 Ademhalingen volgens de traditie van Drunvalo Melchisedek.

 

Stap voor stap realiseren we een versterkte Aarding en een betere energiedoorstroming Hemel-Aarde verbinding. Vanuit dit evenwicht laten we Hartchakra openen en activeren we de pijnappelklier: de fysische verbinding met onze intuitieve vermogens. We werken met Prana-ademhaling, invoelingstechnieken en Mudra-technieken.

Studie en toepassing van de ratio van Fibonacchi en de gulden snede brengt ons in harmonie met de creatie zelf. Verbinding van linker en rechter hersenhelft, toont ons de mogelijkheid om een quantumsprong naar een groter bewustzijn te maken waar we in onvoorwaardelijke aanvaarding en kracht kunnen staan. Verbinding met de kennis van Leonardo Da Vinci.  Via het gebruik van de heilige geometrie krijgen de acht stamcellen de juiste energetische orde waardoor jouw volledig potentiëel kan vrijkomen.

 

MER betekent Licht gecreëerd door twee tegenoverstellend draaiende energievelden, KA betekent het centrale kanaal waardoor de MER naar de Ba kan, en BA betekent Lichaam of deze realiteit van de derde dimensie.

 

Heilige geometrie is aanvoelbare meetkunde en een universele taal die oude kennis bij ons wakker maakt. Het helpt ons de wijsheid van verdwenen beschavingen, de aard van kleur en, geluid, het functioneren van de levende natuur, en andere dimensies te begrijpen, en ons proces te versnellen.

 

Uw denkpatronen kunnen veranderen wanneer u leert de realiteit cellulair aan te voelen ipv. te blijven denken via gedachten.

 

 

Merkaba 2 : Octaëder en Dodecaëder Bewustzijn

 

Wanner u de Merkaba 1 opleiding gevolgd heeft, en deze vlot gaat, kan u de opleiding Merkaba 2 volgen.

De Dodecaëder is de geometrische vorm van de energie van Christus, we gaan in de matrix van de Christusenergie, Liefde. Het fysieke lichaam zal ervaren dat het het centrum is van een enorm energieveld in de Dodecaëder vorm van 9 meter rondom het fysieke lichaam.

We zullen ook de energie van de Octaëder, de dubbele piramide, oefenen. Door middel van de zuiveringstechniek zullen we de Psychic Cleansing doen voor elke deelnemer, en ons ontdoen van klevende energie die niet bij ons hoogste potentiëel hoort.

Ook beoefenen we de praktijk van de ‘Verdubbelde Merkaba' , om zo je Merkaba te kunnen delen, en steun te geven aan wie jou lief is.
Een gevuld en compleet programma voor jouw Energetische ontwikkeling!

Praktisch 

Zomer Merkaba 1 Zaterdag 30 en zondag 31 JULI (10-16 uur) met prachtige natuurwandelingen het Zoniënwoud en in onze Merkaba zaal.  Bijdrage 160 euro, syllabus inbegrepen. FR.

Merkaba 1 aan Zee ( De Haan ) : Weekend 24 en 25 september (10-16:30 uur) in de yoga zaal in een prachtige tuin op 3km van het strand! Bijdrage: 180 euro. In het Nederlands.

Merkaba 2 : Dodecaëder en Octaëder Energie: 21 (18:30-21:30) en 22 oktober (10-16:30). Bijdrage 160 euro.

Oefenavond Merkaba 2: Zondag 20 NOV (19-20:30 uur) (10 euro)

Plaats: Aan het Zoniënwoud aan de prachtige F. Rooseveltlaan in Elsene 1050 Brussel.

Met Bart Dierick. Bart leerde in 1999 de MER-KA-BA her-activatie en de Flower of Life van Maurice Eeraerts in België en daarna ook in Egypte. Bij Drunvalo Melchizedek zelf volgde hij in Canada en Sedona (Arizona) de verdere technieken en toepassingen. Bart gidst ook Bewustwordingsreizen naar India. 

FR | NL | ENG

MENU

Centrum voor Lichaamstherapieën