OPLEIDING MERKABA MEDITATIE
 

De MerKaBa Meditatie

Wereldwijd hebben tal van mensen dezelfde reactie, “alle puzzelstukjes vallen nu samen”… Deze workshop herinnert ons dat we spirituele wezens zijn die hier op aarde een menselijke ervaring en een fysieke cellulaire evolutie realiseren.

 

Rond alles, materie en niet-materie, is een energetische vorm: een electromagnetisch veld. Dit veld bepaald rechtreeks en voortdurend de vorm en de materie die het omhuld. Door de Merkaba meditatie heractiveer je je eigen energetisch veld rondom je fysisch lichaam, en zo bepaal je automatisch de manifestatie van je energie en de energetische toestand van je lichaam en je dagelijkse leven.

 

Een geactiveerde Mer-Ka-Ba dient als energetisch transformator, als een bewegend en levend energetisch Lichtveld rondom ons fysisch lichaam. Het brengt evenwicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak, opent het Liefdevol Hart, en versterkt de intituive vermogens. Het bevordert je persoonlijke groei, het manifesteren van je intenties. Het ondersteunt heling voor jezelf, en voor heel de planeet aarde.
 

 

Tijdens deze workshop kan je ervaren dat je lichaam nog steeds de herinnering heeft van het MERKABA veld om je heen, met een diameter van 18 meter. We activeren dit veld door de 17 Ademhalingen volgens de traditie van Drunvalo Melchisedek. Stap voor stap realiseren we een versterkte Aarding en een betere energiedoorstroming Hemel-Aarde verbinding. Vanuit dit evenwicht laten we Hartchakra openen en activeren we de pijnappelklier: de fysische verbinding met onze intuitieve vermogens. We werken met Prana-ademhaling, invoelingtechnieken en Mudratechnieken. Studie en toepassing van de ratio van Fibonacchi en de gulden snede brengt ons in harmonie met de creatie zelf. Verbinding van linker en rechter hersenhelft, toont ons de mogelijkheid om een quantumsprong naar een groter bewustzijn te maken waar we in onvoorwaardelijke aanvaarding en kracht kunnen staan. Verbinding met de kennis van Leonardo Da Vinci.  Via het gebruik van de heilige geometrie krijgen de acht stamcellen de juiste energetische orde waardoor jouw volledig potentiëel kan vrijkomen. MER betekent Licht gecreëerd door twee tegenoverstellend draaiende energievelden, KA betekent het centrale kanaal waardoor de MER naar de Ba kan, en BA betekent Lichaam of deze realiteit van de
derde dimensie.

 

Heilige geometrie is aanvoelbare meetkunde en een universele taal die oude kennis bij ons wakker maakt. Het helpt ons de wijsheid van verdwenen beschavingen, de aard van kleur en, geluid, het functioneren van de levende natuur, en andere dimensies te begrijpen, en ons proces te versnellen.
 

 

Uw denkpatronen kunnen veranderen wanneer u leert de realiteit cellulair aan te voelen ipv te
blijven denken via gedachten.
 
 

 

Praktisch

 

Data : Merkaba in het Zoniënwoud 30 en 31 juli 2022
Uren: Telkens van 10 tot 16 uur
Prijs: 180 euro, syllabus inbegrepen
Plaats: We beginnen in onze mooie zaal in de F. Rooseveltlaan in 1050 Elsene en gaan daarna te voet in het Zoniënwoud dat pal naast de zaal is , we wandelen 15 minuten onder de grote bomen naar onze meditaieplek in het bos.

 

Data : Merkaba Herfstmediatie 21 en 22 Oktober 2022
Uren: Vrijdag van 19 tot 21 :30 uur en Zaterdag van 10 tot 16 uur
Prijs: 160 euro, syllabus inbegrepen
Plaats: In de mooie zaal in de F. Rooseveltlaan in 1050 Elsene. Indien het weer het toelaat gaan we ‘s middags te voet in het Zoniënwoud dat pal naast de zaal is , we wandelen 15 minuten onder de grote bomen naar onze meditaieplek in het bos.
 

 

Data : Merkaba aan zee ( De Haan) op 20 en 21 mei 2023
Uren: Telkens van 10 tot 16 uur
Prijs: 180 euro, syllabus inbegrepen
Plaats: Mooie yoga zaal en de grote prachtige tuin , en we gaan graag op het strand of in de duinen
mediteren indien het weer het toelaat.
 

 

MERKABA 2: OCTAEDRE (Psychic Healing) en DODECAEDRE (Christus Bewustzijn)

 

De Dodecaëder is de geometrische vorm van de energie van Christus, we gaan in de matrix van de Christusenergie, Liefde. Het fysieke lichaam zal ervaren dat het het centrum is van een enorm energieveld van 9 meter rondom in elke richting. We zullen ook de energie van de Octaëder, de dubbele piramide, oefenen voor energetische zuivering. Door middel van de zuiveringstechniek doen we de “Psychic Cleansing” voor elke deelnemer. Ook de praktijk van de Dubbele Merkaba leren we aan. Een heel programma!

 

Data :  Voor het nieuwe jaar : 27 en 28 januari 2023
Uren: Vrijdag van 18.30 tot 21.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.  
Prijs: 160 euro
Plaats: In de mooie zaal in de F. Rooseveltlaan in 1050 Elsene. Indien het weer het toelaat gaan we ‘s middags te voet in het Zoniënwoud dat pal naast de zaal is , we wandelen 15 minuten onder de grote bomen naar onze meditaieplek in het bos.

 

Met Bart Dierick
Bart leerde de MER-KA-BA heractivatie en de Flower of Life van Maurice Eeraerts. Bij Drunvalo Melchizedek zelf volgde hij in Canada en Sedona (Arizona) de verdere technieken en toepassingen.
Bart gidst ook Bewustwordingsreizen naar Egypte en India.