Onze twee Zomer Stages in de Ardennen in 2022

 

Van 2 tot 6 Juli : Stilte retraite & Yoga

Meer info

 

 

Van 23 tot 28 Augustus : Shiatsu & Stemtherapie (en Yoga)

Meer info

 Tijdens 5 mooie dagen duiken we in Shiatsu, Stemtherapie en de fusie van deze twee benaderingen. Door de Stem accepteren we onszelf en bevrijden we ons van het verleden. We schenken ons de vrijheid om onszelf te ontmoeten zonder de dominantie van het denken. Door de beoefening van Shiatsu stretchen we ons, ademen we bewuster, en maken we weer verbinding met ons lichaam en met de energiestroom in de meridianen.

 

Bart biedt je dagelijks ook meditatiemomenten aan om de verbinding met de Hara (buikbewustzijn) te versterken. We gaan prachtige wandelingen maken in de natuur rondom, waarbij de verbinding van het momentane innerlijke gevoel met de directe expressie door de Stem wordt versterkt.

 

Er is ook vrije tijd waarbij u ten allen tijde toegang hebt tot de prachtige tuin en het privaat zwembad. U bent welkom dinsdag 23 augustus vanaf 10 uur, en we eindigen op zondag 28 augustus na het ontbijt. De prijs is 580 euro in volpension (tweepersoonskamer).

  

 

 

 

Stages in de Ardennen

Praktisch

 

In opbouw

 

Groot openlucht zwembad

 

Mooie tuin met privaat bos

 

Prijs in volpension 580 euro (tweepersoonskamer) 

Huur van lakens: 10 euro 


 

In een prachtige natuurlijke omgeving:

 

- De historische naam van dit natuurdomein is "Terre Fort", dankzij het grote ijzergehalte in de grond. Graag delen we met u deze ideale omgeving:

zuivere lucht, groots panorama, sterke natuurkracht, veel zon en directe toegang tot de wijdse natuur.

- We zijn hier aan het einde van de departementale weg, in het door de staat beschermde Forêt Domaniale du Conflent. Rond het kleine dorpje Clara ontdekt u eindeloos wandelplezier:  enkel nog kleine zandwegen de bergen in ! Geniet van de grootse natuur, met directe toegang tot bergwandelroutes. Een waar paradijs voor wandelaars en liefhebbers van de wijdse natuur;

 

In de omgeving :

- Charmante zonnige dorpjes ("les plus beaux villages de France"):

Eus, “het zonnigste dorp van Frankrijk” ligt op 6 km. Villefranche-de-Conflent de helemaal intacte burcht-stad  (Unesco), Mosset, Evol,  Castelnou, Ria, Tautavel, en Prieuré de Serrabone zijn allen een bezoek waard.

- Het charmante dorp met het jaarlijks muziekfestival te Prades en de stad Perpignan

- De droge winderige Corbière streek met de burchten van de Catharen zoals Peyrepertuse, Montségur en Quéribus 

- Les gorges de Galamus, gorges de Carança, Rennes-le-Château

- Heerlijk wijnproeven : Fitou, Rivesaltes, Banyuls, le Muscat.

- Abdijen, kerkjes, cathedralen (Saint Michel, Cuxa, Fontpédrousse, Perpignan,..).  Carcassonne op twee uur.

- Het hooggebergte met 10 skistations: Espace Cambre d'Aze, Formiguères, Les Angles, Font-Romeu, Puyvalador, Porté-Puymorens, La Quillane, Le Puigmal, Pyrénées 2000.

- Andorra winkelparadijs in de hoge bergen

 -Natuurzwemmen, dichtbij in het grand lac de Vinça (20 minuten), of in de middelandse zee met lange zandstranden (45 km): Badplaatsen Canet, Barcarès, Leucate, Argèles, of de rotsstranden (zalig snorkelen, duiken) aan de schilderachtige Vermeille kust (60 km) met Collioure, Port-Vendres en Banyuls sur Mer

- Warmwaterbronnen in het wild, of in de kuuroorden Molitg les Bains, Vernet les Bains en St Thomas les Bains. Baden en zwemmen in 36° !

- Noord Spanje, de Costa Brava, Cadaquès, Girona met het muzeum en de woning van Dali. Barcelona op drie uur.

- Werkelijk onbeperkt wandelplezier : de GR wandelpaden naar het enorme bergmassief van de Pyreneeën, helemaal tot Santiago de Compostella!

Wandel op twee uur tot de top van de omgekeerde vulkaan, de mysterieuse Pic de Bugarach. Ervaar de stille en enorme kracht van de berg Canigou (2785 m), direct toegankelijk via wandelpaden vanf La Villa Clara.

 

 

Getuigenissen

 

- Dag lieve Bart & Martine, het was zalig bij jullie en de kinderen hebben het ook heel goed gehad! Ja de Machu Pichu :o) , ben ik toch nog vergeten het fotootje in mijn boek te laten zien, dus bij deze de twee punten die zo sterk lijken !  Het was ook heel goed om zon te hebben. We hebben er met volle teugen van genoten, dikke knuffel voor jullie alledrie. O.

- Het was ook ons een groot genoegen in de rust en ruimte die jullie in Clara mede schiepen te verblijven. dank voor het aanbod en nog eens voor de gastvrijheid. V.

-Hoi Bart, Martine en Aaron, We hebben veel genoten van onze verblijf in de Pyrenees en jullie warme ontvangst. Het  was zeker een leuke vakantie. Veel succes gewenst met de Villa Clara. Met vriendelijk groeten. K.

- Hey dag Bart, We hebben een heel goeie vakantie gehad. Zoals we gedacht hebben mocht het voor ons nog eens 2 weken bij jullie in de bergen zijn ! De kinderen hebben zich erg geamuseerd. F

-Lieve Bart, Martine en Aaron,  Dank voor jullie bericht, wij zijn inmiddels weer goed thuis gekomen. Wij kijken terug op een heerlijk verblijf in jullie huis en door jullie Zijn!  Zeker tot weerziens, T

- Beste Bart en Martine, Bedankt voor jullie mail. De terugreis is zeer voorspoedig verlopen. We hebben genoten van ons verblijf in de villa en de prachtige omgeving! Groeten, O

FR | NL | ENG

MENU

Centrum voor Lichaamstherapieën