Zomer Stages in de Ardennen

We verblijven hier in een prachtige manoir van de 18e eeuw, een groots herenhuis met heel veel charme. U geniet van en volledig gerenoveerde manoir die zijn charme behouden heeft, en voorzien is van alle modern comfort. De manoir is gesitueerd in Naninne (Belgie), op een tiental minuten met de auto van Namen, op het plateau over de vallei van de Maas. Rondom zijn grote prairies en grote bossen.
 
Het huis telt acht grote slaapkamers en is omringt door een groot privaat park, een groot zwembad en zelfs een privaat bos. Er is één buur, een rustige man die paarden fokt. De natuur rondom is grandioos, en biedt vele fijne wegentjes om mooie natuur wandelingen te maken. Vele plaatsen in de omgeving zijn een bezoekje waard, waaronder enkele van de “les plus beaux villages de Wallonie” zoals Mozet, Thon-Samson, Crupet, Falaën.


Stem Shiatsu in Naninne
…van harte welkom op onze stage in de zomermaand augustus in de Ardennen in een prachtige manoir in een grote tuin en groot zwembad !
Een stage vervuld van mooiheid, bevrijding, en innerlijke openheid

Shiatsu & Stem met Bart Dierick

Tijdens 5 mooie dagen duiken we in Shiatsu,

Stemtherapie en de fusie van deze twee benaderingen. Door de Stem accepteren we onszelf en bevrijden we ons van het verleden. We schenken ons de vrijheid om onszelf te ontmoeten zonder de dominantie van het denken. Door de beoefening van Shiatsu stretchen we ons, ademen we bewuster, en maken we weer verbinding met ons lichaam en met de energiestroom in de meridianen.
Bart biedt je dagelijks ook meditatiemomenten aan om de verbinding met de Hara (buikbewustzijn) te versterken. We gaan prachtige wandelingen maken in de natuur rondom, waarbij de verbinding van het momentane innerlijke gevoel met de directe expressie door de Stem wordt versterkt. Er is ook vrije tijd waarbij u ten allen tijde toegang hebt tot de prachtige tuin en het privaat zwembad. U bent welkom dinsdag 23 augustus vanaf 10 uur, en we eindigen op zondag 28 augustus na het ontbijt. De prijs is 580 euro in volpension (tweepersoonskamer).

Praktisch :
Met :  Bart Dierick  
Datum : Van 23 tot 28 augustus   2022  
Prijs in vol pension : 580 euro alles inbegrepen
Voor meer informatie over Shiatsu & Stem : lees
verder. https://www.o-ki.be/Stemtherapie.html 

 
 
Stilte weekend in Naninne
Welkom in de mooie natuur van Naninne in de Ardennen. Hier kan u zich ontspannen, herbronnen, het dagelijkse leven even verlaten om naar binnen te gaan bij uzelf en verbinding te maken met een diepere waarheid, en een dieper geluksgevoel
 
Om dieper te voelen, zich beter te aarden en te centreren.
Om de vreugde te voelen van eenvoudige stilte en ontspanning
Om emoties en ervaringen gewoon te aanvaarden en in rust te blijven  
Niet om te vluchten, maar zich te kunnen vinden in eenvoud en in de vreugde van het moment.
Om even in stilte te kunnen leven zonder de druk van ons moderne leven.

Praktisch :
Met :  Bart Dierick  
Datum : Het week-end van vrijdag 23 september (vanaf 16 uur) tot zondag 25 september (17 uur)  2022  
Prijs in vol pension : 330 euro alles inbegrepen

Meer informatie over de Stilte retraite : https://www.o-ki.be/Stilte-Retraites.html