Shiatsu & Stemtherapie : zomer 2019

 

Open je Hart met STEM & SHIATSU 

Zeven zalige dagen in de Pyreneeën

 

Wens je graag je Shatsupraktijk te verdiepen met een doeltreffende werkwijze? Een werkwijze die de zuivering via de meridianen helpt. Een werkwijze die het Hart van de mensen raakt.

Een werkwijze die je je centreerd en je laat openen naar spontaniteit.

 

We plaatsen de Stem terug in het Lichaam

 

Wanneer we de Liefde in het Hart openen in een veilige en steunende omgeving dan komen we spontaan in een toestand van Stille Mind en Innerlijk Contact. Dan opent zich de wijsheid die inherent is aan Lichaams-Cel-Bewustzijn

 

Met meditatie en het loslaten van de-geconditioneerde-stem, brengen we mentale rust. We brengen het Hart als poort van de Ziel , wordt terug  de centrale referentie in ons leven, en laten deze energie en bewustzijn vrijelijk stromen doorheen het lichaam via de stem. Dit  brengt een diepe heling op cellulair niveau. Daarbij gebruiken we Stem en Stemmassage technieken, Ademhaling en Beweging.

 

We plaatsen de stem  terug in het lichaam waardoor er authenticiteit in de stem komt, en de stem wordt gedeblokeerd van oude conditioneringen en emotionele reactiepatronen. De trilling van je eigen stem voelen tot op celniveau brengt diepe aarding en zelfaanvaarding. We komen in dit unieke-moment. Het denken wordt stiller en evenwichtiger.

 

We ontdekken de genezende kracht van de stem en geven (on)bewuste spanning een uitweg, dit dankzij de shiatsu-druk in specifieke shiatsu tsubo's. StemShiatsu technieken, de Verkennende Stem, de Pop, het Inzingen, het Opwekken van de Stem, de Orgaan-Stem-Shiatsu, de Natuurstem,  de Stem van de Cellen.

 

Deze workshop is geldig  als PTP van het Professioneel Shiatsu Opleidingsprogramma 

 

Shiatsu  Meditatie  Yoga  Vakantie  Stemtherapie  

STEMSHIATSU &  OrgaanStemShiatsu

 

In de natuur – mooie logies – biomaaltijden – zuiver bronwater groot privaat openlucht zwembad

 

Stages in de Pyreneeën

Praktisch 

 

Data : zomer 2019

Plaats : La Villa Clara, 66500 Clara, Pyrénées Orientales, Frankrijk  
Tel: +33-6-23.15.03.21

Prijs residentieel : 490 euro inclusief : BIO-maaltijden, verblijf, workshop. U dient enkel het transport zelf te regelen. We kunnen u komen halen aan de luchthaven of het treinstation van Perpignan. 

Het beginuur (eerste dag) is in overeenstemming met het aankomstuur van de vlucht van Ryanair vanuit Brussel.   

Prijs enkel de workshop : 230 euro (zondag tot vrijdag : telkens van 9 tot 16 uur)

Basicursus O-KI Shiatsu met Bart Dierick  

 

In zes lessen leert u om de volledige ontspannende O-KI Shiatsu  basis lichaamsbehandeling te geven.  Op het programma: Basistechnieken Shiatsu acupressuur en stretchingsBasis houdingen van de goede beoefenaarDe juiste ShiatsudrukKi training, ademhalingsoefeningen, stretchings en meditatieDe volledige O-KI Shiatsu basiskata op hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug, buik, benen en voetenShiatsu behandelingsschema Theorie: de holistische benadering,  inleiding in de yin/yang visie, algemene shiatsu theorie en basis voedingsleerO-KI contactritueel, deontolgie en integriteit

 

Met deze intensieve cursus wordt u bewuster van uzelf en van uw lichaam. U leert om soepeler en fitter te worden, je eigen gezondheid meer in eigen handen te nemen, je conditie te verbeteren en om je naasten een fijne ontspannende shiatsu massage te geven.  

 

Deze cursus is erkend door de Europese Shiatsu Federatie ESF waarvan u een credit ontvangt. Ideale cursus voor mensen die aangenaam lichaamswerk willen leren of als doorstroming naar de O-KI Shiatsu Professionele Jaaropleiding.

Praktisch :​

 

Met : Bart Dierick

Data : weekend van 10 tot 12 mei 2019 
Uren : Vrijdag avond (18:30 tot 21:30 uur) + Zaterdag (9:30 tot 16 uur) + Zondag  (9:30 tot 16 uur)

Toelatingsvoorwaarden : geen voorkennis vereist.  

Plaats : La Villa Clara, 66500 Clara, Pyrénées Orientales, Frankrijk  
Tel: +33-6-23.15.03.21

Taal : Frans en indien nodig vertaling naar Nederlands of Engels.
Deelname : 180 euro inclusief de syllabus

Residentiëel inclusief logies en BIO maaltijden en transfer luchthaven: 450 euro. Aankomst 9/5 en vrije tijd. Maandag 13/5 excursie, Dinsdag 14/5 vertrek.  

 

 

FR | NL | ENG

MENU

Centrum voor Lichaamstherapieën