Shiatsu & Stem therapie​

Praktische informatie :

Met : Bart Dierick

Data : Vrijdag avond 18 en Zaterdag 19 november 2022 

Uren: Avond 18-21 uur en overdag 10-16:30 uur

Plaats : O-KI Hogeschoollaan 61 1050 Elsene

Taal : Nederlands en Frans 

Prijs : 160 euro. 
 

en onze residentiële vakantie 5-daagse van 23 tot 28 augustus
Shiatsu & Stem en Yoga 
in een prachtige manoir met zwembad
te 5100 Naninne (Ardennen)

 

Shiatsu & Stem therapie

Durf uw eigen unieke Stem in zachtheid te uiten
met Bart Dierick

 

Hoe kan ik communiceren met mijn eigen Stem ?

Hoe durf ik voelen wat ik beleef in mijn lichaam ?


Hoe klinkt je eigen Stem ? Tijdens deze stage leren we luisteren naar onze eigen stem. Door alle gevoelens van onzekerheid en twijfel toe te laten, aanvaard en bevrijd je je stem.

 

We ontdekken de unieke klank van je eigen ware Stem. De trilling en de vibratie van je stem voelen. We maken blokkades los door het gebruik van de eigen stem op het lichaam van de stempartner.

 

We maken de Stem vrij in elke cel van het lichaam.  Dankzij Stemmassage, ademhalings- en bewegings technieken plaatsen we onze stem terug volledig in het lichaam.

 

Durf je eigen Stem horen. Met coaching naargelang het toepassingsgebied in de praktijk. Improvisatie om de emoties te kanaliseren en te laten gaan.

 

Verbind je met je eigen Stem. Versta de woorden maar ook de betekenis van de stem en de onderliggende intentie. Stemtherapietechnieken geeft je de mogelijkheid dit toe te passen in je persoonlijke ontwikkeling, je therapeutisch werk, coaching, theater, zang, je beroep, individueel of in groep.

 

We voelen de Stem in onze buik  en voelen de vibratie van de stem in de meridianen doorheen heel het lichaam. We ontdekken de helende stem met StemShiatsu technieken en bevrijden de organen van stress met de Orgaanstem.

 

“ Met StemShiatsu kan het lichaam zich openen in het meest essentiële van zichzelf : Vibratie. Dit laat toe, om te laten gaan wat niet van ons is : alle gestagneerde emoties, angsten en conditioneringen die de mentale controle nog meer cristaliseren. Op een spontane wijze komt het lichaam in zijn eigen rust en liefde-essentie, en kan al wat niet geuit mocht worden naar het licht van het bewustzijn stromen ” .

FR | NL | ENG

MENU

Centrum voor Lichaamstherapieën