Cranio Sacraal :

Onze visie & Introductie

Cranio-Sacraal is een subtiele, niet-manipulatieve, lichaamsgerichte methode.  
Door een luisterende, lichte aanraking kan men het Cranio-Sacraal ritme  voelen en het zelfgenezend vermogen  aanspreken.

 

Tijdens een behandeling wordt terug ruimte gecreëerd rond zowel lichamelijke als mentale spanningen. Het verbindt de twee hersenhelften waardoor de uitwisseling en samenwerking (tussen yin en yang, tussen mannelijk en vrouwelijk, tussen creatief en rekenkundig) beter stroomt. 

 

Het verhoogt aldus de levenskwalliteit.

 

Wat is Cranio-Sacraal Bio-Dynamisch ? 

 

 

Onze Biodynamische benadering van de Cranio-Sacraaltherapie, behandelen de mens via sessie in ontspannen houding, via meditaties en lichaamsbeweging. Celbewustzijn opent zich tijdens de behandeling op de tafel en ook tijdens de begeleide meditaties en praktijk van de beweging.  Natuurlijke bewegingen, die de spiraliserende dynamiek van de ontwikkeling van de weefsels respecteert, ondersteunt de zelfhelende krachten van het lichaam. . Ook mensen met bewegingsproblemen en chronische pijnen hervinden de toniciteit en draagkracht dankzij deze zachte, en tegelijk dynamische methode.

 

 

 

 

 

 

Foto's 

"Het is een enorme stap voorruit in mijn transformatie proces en hiervoor ben ik je zo dankbaar. Ook is het zo dat ik zelf de moed bijeen raap om uit mijn comfort zone te kruipen, ik mag er zijn en ik hoef mij niet meer te verbergen." M.

Getuigenissen​

"De sessie was zeer intens. Tijdens mijn wandeling daarna voelde ik veel beweging. De behandeling heeft in mijn onderbewuste het één en ander wakker gemaakt en geherprogrammeerd. Deze is nodig om de cyclus door te breken van de chronische ziekte die mijn lichaam me duidelijk maakt. De dag van vandaag ben ik dankbaar dat mijn lichaam me deze signalen geeft, het is lang zo niet geweest." O.

 

"Voor de eerste keer in lange tijd heb ik gegeten en er echt van genoten zoals ik vroeger deed. Ik at niet omdat het moest. en toen ik in het water ging voelde het ook heel anders aan.  Ik voel me vandaag zo goed dat ik niet eens de intentie heb gehad een sigaret op te steken. ik ben u dankbaar". A

 

"k Wou ook net een mailtje sturen. Eerst en vooral om jullie te bedanken. Gisteren in een park in Amsterdam heb ik de bewegingen geoefend die ik van Lu heb geleerd. Ik heb echt heel veel meegenomen van de sessie.. Echt heel erg bedankt !" D.

FR | NL | ENG

MENU

Centrum voor Lichaamstherapieën