Vind uw Gezondheid 

en Levensweg

in een steunende omgeving

Cranio - Sacraal

Het hart van onze visie van Cranio Sacraal ligt in een luisterende aanwezigheid.  We ondersteunen de zelfhelende natuur van het lichaam.  Tijdens een behandeling word je begeleid om te voelen wat er zich binnenin afspeelt. We bieden een veilig kader waarin lichaam en geest zich ontspant, en zich kan openen voor de stromende levenskracht.

 

O-KI Shiatsu

De 9 types van O-KI Shiatsu ontwikkeld door Bart Dierick, kenmerken zich door de zachte en bewuste benadering. Werkend op de 3 nivo’s van de mens, laat de typerende “ drukkende aanraking “ van O-KI Shiatsu, ons toe om diepgaand in te werken op het geheel van de energetische energiebanen.

Yoga - Meditatie - Merkaba

Stress, stijfheid, stagnatie? Neem uw eigen gezondheid in de hand en neem actief deel aan onze wekelijkse cursussen: Qi Gong, Zachte Yoga, Meditatie, en onze maandelijkse  “Meditaties met Sri Aurobindo" en "Tree Hugging in de Natuur".

Shiatsu in zit

Een vakantiemoment in het dagelijkse leven!  U zit geheel ontspannen en comfortabel op een therapeutische Shiatsustoel en geniet van onze ontspannende of revitaliserende behandeling. Zowel in onze praktijk, bij u thuis, of in bedrijven. Ontdek ook onze erkende Beroepsopleiding !

Reflexologie 

Herontdek uzelf. Herstel uw evenwicht en aarding dankzij deze weldaad voor voeten en het hele lichaam, dankzij het harmonisatie protocol, gebaseerd op de Chinese geneeskunde en de 5-elementenleer. Een ware weldaad voor lichaam en geest. 

Reiki

Trouw aan de Japanse traditie, bieden we individuele behandelingen en opleidingen Reiki  aan sinds 1996. Dankzij Reiki kunnen we ons spontaan openen om een grotere energie en een meer verlichtend bewustzijn toe te laten, en leren we dit te integreren in de authenticiteit van ons eigen dagelijks leven.

In de Pyreneeën

Aan de Mt Canigou in het hart van een natuurpark, nodigen we u uit ten huize van La Villa Clara, ecologisch huis en centrum voor meditatie en herbronning. Als vakantiehuis, een opleiding Shiatsu, Shiatsu & Stemtherapie, Stem & Zang, en Yoga. 

Corona: Welkom voor individuele behandelingen : vraag de info

Shiatsu & Stem met Bart : 5-6 September

Opleiding Stoel Shiatsu : 18-19 September

Merkaba Meditatie : 4-5 December

Opleiding Shiatsu : vanaf 23 September

Basiscursus Shiatsu : 23-25 Oktober
Yoga & Qi Gong : maandag & dinsdag & donderdag

De O-KI Groep ​

Bart  Dierick

Manager en Directeur van O-KI en O-KI Shiatsu School. Stichter van 
O-KI Shiatsu & EmoShiatsu

Foto Galerij​

"Dag Bart, Een feedback: Mijn week 'shiatsu-initiatie' was een zeer mooie weekervaring en energetisch nog uitdijend. Onze handen bezochten lijnen, punten en diagonalen. Elke les bracht ons een aantal meridianen verder...en dichter bij ons zelf.​"

"Gisteren een zalig  fijne en intense dag stoelmassage gehad, je bent een geweldige leraar!"

"Beste Bart. Hartelijk dank voor de shiatsu introductie van de afgelopen twee weken. Zowaar weinig rugklachten erna. Opsteker dus."

"Dank je voor de leuke workshop Zwemmen, Shiatsu , Stem en Hart , Ritueel en strand bezoek en Pic-nic dans l'herbe naast het mooie meer. Met prachtige omgeving en korte vlieg trip. Wanneer is de volgende workshop ? Zonnige groeten"

Enkele Getuigenissen​

FR | NL | ENG

MENU

Centrum voor Lichaamstherapieën