Vind uw Gezondheid 

en Levensweg

in een steunende omgeving

 

Cranio - Sacraal 

Het hart van onze visie van Cranio Sacraal ligt in een luisterende aanwezigheid.  We ondersteunen de zelfhelende natuur van het lichaam.  Tijdens een behandeling word je begeleid om te voelen wat er zich binnenin afspeelt. We bieden een veilig kader waarin lichaam en geest zich ontspannen, en zich kunnen openen voor de stromende levenskracht.

 

O-KI Shiatsu 

De 9 types van O-KI Shiatsu ontwikkeld door Bart Dierick, kenmerken zich door de zachte en bewuste benadering. Werkend op de 3 nivo’s van de mens, laat de typerende “ drukkende aanraking “ van O-KI Shiatsu, ons toe om diepgaand in te werken op het geheel van de energetische energiebanen. Te Elsene, Ukkel, Wezembeek-Oppem en Bosvoorde.

Yoga - Meditatie - Merkaba

Stress, stijfheid, stagnatie? Neem uw eigen gezondheid in de hand en neem actief deel aan onze wekelijkse cursussen: Qi Gong op maandag, Vinyasa Yoga op donderdag , Merkaba Meditatie en Sri Aurobindo Meditatie , Tree Hugging in de Natuur op zondag en dinsdag.

Shiatsu in zit

Een vakantiemoment in het dagelijkse leven!  U zit geheel ontspannen en comfortabel op een therapeutische Shiatsustoel en geniet van onze ontspannende of revitaliserende behandeling. Zowel in onze praktijk, bij u thuis, of in bedrijven. Ontdek ook onze erkende Beroepsopleiding !

Reflexologie 

Herontdek uzelf. Herstel uw evenwicht en aarding dankzij deze weldaad voor voeten en het hele lichaam, dankzij het harmonisatie protocol, gebaseerd op de Chinese geneeskunde en de 5-elementenleer. Een ware weldaad voor lichaam en geest. 

Reiki

Trouw aan de Japanse traditie, bieden we individuele behandelingen en opleidingen Reiki  aan sinds 1996. Dankzij Reiki kunnen we ons spontaan openen om een grotere energie en een meer verlichtend bewustzijn toe te laten, en leren we dit te integreren in de authenticiteit van ons eigen dagelijks leven.

Stages

- Yoga voor de Ogen 

- Shiatsu bij Burn-out

- Shiatsu bij kanker en tumor

- De 8 Wonder Meridianen

- StemShiatsu in de Ardennen

- Merkaba Meditatie aan zee

In de Kijker  :

Shiatsu & Stem in Naninne : 23 tot 28 AUG

Opleiding Stoel Shiatsu : 10-26 JUNI

Merkaba Meditatie 30&31 AUG

Beroepsopleiding Shiatsu vanaf 26 SEP

Basiscursus Shiatsu : 14-15-16 OKT
Yoga reis in India 20 FEB - 3 MARCH 2023

Yoga elke Donderdagavond om 19 uur

Sri Aurobindo Meditatie : 7 JULI

Shiatsu bij Burn-Out : 16 OKT

De O-KI Groep ​

Bart  Dierick

Manager en Directeur van O-KI en O-KI Shiatsu School. Stichter van 
O-KI Shiatsu & EmoShiatsu

Foto Galerij​

"Dag Bart, Een feedback: Mijn week 'shiatsu-initiatie' was een zeer mooie weekervaring en energetisch nog uitdijend. Onze handen bezochten lijnen, punten en diagonalen. Elke les bracht ons een aantal meridianen verder...en dichter bij ons zelf.​"

"Gisteren een zalig  fijne en intense dag stoelmassage gehad, je bent een geweldige leraar!"

"Beste Bart. Hartelijk dank voor de shiatsu introductie van de afgelopen twee weken. Zowaar weinig rugklachten erna. Opsteker dus."

"Dank je voor de leuke workshop Zwemmen, Shiatsu , Stem en Hart , Ritueel en strand bezoek en Pic-nic dans l'herbe naast het mooie meer. Met prachtige omgeving en korte vlieg trip. Wanneer is de volgende workshop ? Zonnige groeten"

Enkele Getuigenissen​

FR | NL | ENG

MENU

Centrum voor Lichaamstherapieën