Wens je graag helderder kunnen denken, de ware stem van je Hart kunnen voelen ?

Wil je op eigen kracht, verandering kunnen uitnodigen in je Leven ?

Zou je graag (terug) contact krijgen met je lichaam, ernaar leren luisteren en je te laten gidsen door de informatie die je cellen je geven ?

Een integer leven realiseren, en deze immense vreugde kunnen voelen tot in elke cel van je lichaam.

 


Voor meer persoonlijke informatie neem gerust contact op met ons via telefoon, mail of skype: zie hieronder

 

Informatie avond over Cranio CSAD met Martine Hoerée op Zondag 7 januari 2018 - gratis ingang 

 

 

CSAD Cranio Sacraal Auto Dynamisch met Martine HoereeWat is Cranio Sacraal ?  Het Cranio-Sacraal systeem is een fysiologisch systeem, waarbinnen het centrale zenuwstelsel ontwikkelt en functionneert.  Het heeft eigen ritmes, zoals ademhaling en bloedsomloop een eigen ritme hebben.  Er vindt wel een wederzijdse beïnvloeding plaats met deze fysiologische systemen, zoals ook met het endocriene stelsel en met het bewegingsstelsel.

Het zenuwstelsel is beschermd door de schedel (= het cranium) en de wervelkolom tot het heiligbeen (= het sacrum), vandaar de benaming Cranio Sacraal.

 

De mens en heel je leven wordt bepaald door ritmes, en een fundamenteel ritme van de mens is het Cranio Sacraal ritme Het beweegt zoals het ritme van de creatie zelf: inkrimpend en uitdeinend.  Het is vooral voelbaar in het Cranio-sacraal (cerebrospinaal) vocht  en in het bindweefsel.

Cranio-sacraaltherapie is een subtiele, niet-manipulatieve manuele methode.

 Door een luisterende, lichte aanraking kan men het cranio-sacraal ritme  voelen en het zelfgenezend vermogen  aanspreken.  Het behandelingsplan ontvouwt zich uit eigen beweging, doordat de therapeut een neutrale positie aanneemt.

 

Cranio kan mentale blokkades oplossen en maakt de geest terug helder. Het verbindt de twee hersenhelften waardoor de uitwisseling en samenwerking (tussen yin en yang, tussen man en vrouw, tussen creatief en rekenkundig) beter stroomt. Hierdoor verbeteren alle aspecten in het leven, ons leven in de dualiteit van ons bestaan.

 

 

CSAD Cranio Sacraal Auto Dynamisch met Martine Hoeree Voorstelling van onze docenten en begeleiders:

Martine Hoerée therapeut en docent CSAD

Lu Marivoet therapeut en docent CSAD

Didier Foucart begeleider CSAD

Linda Eeckelaert begeleidster CSAD

We spreken: Nederlands, Engels en Frans

 

 

Wat is Cranio Sacraal Auto Dynamisch CSAD ? 

Link naar : http://www.o-ki.be/nl/cranio-csad-opleidingen

 

Hoe lang duurt een sessie CSAD?

Anderhalf uur. Gelieve niet-spannende kledij mee te brengen (u kan u ter plaatste omkleden)

 

Wil u ook CSAD leren ? Neem je heling in eigen handen en leer begrijpen en voelen hoe de oorspronkelijke levensadem je levenskracht schenkt. Link naar : http://www.o-ki.be/nl/cranio-csad-opleidingen

 

 

Contact: 

Individuele sessies : Cranio Sacraal Therapie CST  &   Cranio Sacraal Auto Dynamisch CSAD

te 1050 Brussel : O-KI,  Hogeschoollaan 61, 1050 Elsene Brussel.

te 1170 Brussel: O-KI,  E. Keymplein 41,  1170 Watermaal Bosvoorde, Brussel, België.  

Telefoon, Gsm, WhatsApp, Facetime: 0476-999.421    Email: o-ki@o-ki.be   Skype: shiatsucranio      Facebook: O-KI

 


Spontane reacties

- Dag Martine, De sessie was zeer intens. Tijdens mijn wandeling daarna voelde ik veel beweging. De behandeling heeft in mijn onderbewuste het één en ander wakker gemaakt en geherprogrammeerd. Deze is nodig om de cyclus door te breken van de chronische ziekte die mijn lichaam me duidelijk maakt. De dag van vandaag ben ik dankbaar dat mijn lichaam me deze signalen geeft, het is lang zo niet geweest.  O

- Het is een enorme stap voorruit in mijn transformatie proces en hiervoor ben ik je zo dankbaar. Ook is het zo dat ik zelf de moed bijeen raap om uit mijn comfort zone te kruipen, ik mag er zijn en ik hoef mij niet meer te verbergen. M

- Ik voelde me zo bevrijd na de vorige sessie, ik ben je heel dankbaar Martine. Ik voel me vrij, ik voel me vrouw, ik voel me meer verbonden met mijn gevoelens. L

- Dag martine, Hier wil ik je graag nog even bedanken. De sessie heeft mij enorm deugd gedaan en kwam weer op het juiste moment. Ik ben heel erg onder de indruk en gefascineerd door die bindweefseltherapie. Dank, M

- Hartelijk dank, Lu, voor de mooie sessie. Naast de heling, maar zonder twijfel ook door de wijze waarop je me deze sessie aanreikte en de woorden die ik onbewust uitsprak, ben ik de voorbije dagen weer een stukje bewuster geworden over het feit dat als ik mooier in het Leven wil staan, ik gewoonweg rekening zal moeten houden met wie ik diep vanbinnen ben (het super bange deel in mij) en mijn hierdoor extreem ontwikkelde capaciteit (welke ik tot recent nog als een vloek, een ziekte, een onoplosbaar probleem beschouwde).  
En zoals je me meegaf, ik heb de nodige steunende bronnen ook meegekregen (ben ik me ook weer een stukje meer bewust van geworden). Dank, G.

 

 

 

CRANIO SACRAAL AUTODYNAMISCH   (CSAD)   met Martine Hoerée & Lu Marivoet     www.o-ki.be