Open je Hart met Shiatsu & Stemtherapie

Zalige dagen met Bart Dierick

  

Wens je graag je Shatsu of lichaamsgerichte praktijk te verdiepen met een doeltreffende werkwijze? Een werkwijze die de zuivering via de meridianen rechtstreeks steunt. Een werkwijze die het Hart van de mensen raakt. Een werkwijze die je je centreert en je laat openen naar spontaniteit.

 

We plaatsen de natuurlijk Stem terug in het Lichaam.  Wanneer we de Liefde in het Hart openen in een veilige en steunende omgeving dan komen we spontaan in een toestand van Stille Gedachten en Innerlijk Contact. Dan opent zich de wijsheid die inherent is aan Lichaams-Cel-Bewustzijn

 

Met meditatie en het loslaten van de-geconditioneerde-stem, brengen we mentale rust. We brengen het Hart als poort van de Ziel , wordt terug  de centrale referentie in ons leven, en laten deze energie en bewustzijn vrijelijk stromen doorheen het lichaam via de stem. Dit  brengt een diepe heling op cellulair niveau. Daarbij gebruiken we Stem en Stemmassage technieken, Ademhaling en Beweging.

 

We plaatsen de stem  terug in het lichaam waardoor er authenticiteit in de stem komt, en de stem wordt gedeblokkeerd van oude conditioneringen en emotionele reactiepatronen. De trilling van je eigen stem voelen tot op celniveau brengt diepe aarding en zelfaanvaarding. We komen in dit unieke-moment. Het denken wordt stiller en evenwichtiger.

 

We ontdekken de genezende kracht van de stem en geven (on)bewuste spanning een uitweg, dit dankzij de shiatsu-druk in specifieke shiatsu tsubo's. StemShiatsu technieken, de Verkennende Stem, de Pop, het Inzingen, het Opwekken van de Stem, Orgaan-Stem-Shiatsu, de Natuurstem,  de Stem van de Cellen.

 

Deze workshop is geldig  als PTP van het Professioneel Shiatsu Opleidingsprogramma 

 

In de wijdse natuur – mooie logies – biomaaltijden – zuiver bronwater -
en het groot privaat openlucht zwembad !

 

Zomer Stages 

Praktisch 

 

Met : Bart Dierick : docent shiatsu & stemtherapie

Data :

Plaats : La Villa Clara, 66500 Clara, Pyrénées Orientales, Frankrijk  
Tel: +33-6-23.15.03.21

Taal: Frans ( en Nederlands)

Prijs enkel de workshops : 180 euro  

Prijs residentieel : 490 euro inclusief : BIO-maaltijden, verblijf, de workshop shiatsu & Stem ;  en vrije tijd aan het grote zwembad !    

 

 

Zomer 2021 : Workshop Geboortereferentie en Yoga met Bart & Françoise & Shiatsu en Yoga in de Drôme (Frankrijk)  in het Frans :

Klik hier voor de pagina

 

 

Basicursus O-KI Shiatsu met Bart Dierick  

We leren en oefenen om de volledige ontspannende O-KI Shiatsu  basis lichaamsbehandeling te kunnen geven.  Op het programma: Basistechnieken Shiatsu acupressuur en stretchings. Basis houdingen van de goede beoefenaar. De juiste Shiatsudruk. Ki training, ademhalingsoefeningen, stretchings en meditatie. De volledige O-KI Shiatsu basiskata op hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug, buik, benen en voeten. Shiatsu behandelingsschema Theorie: de holistische benadering,  inleiding in de yin/yang visie, algemene shiatsu theorie en basis voedingsleer. O-KI contactritueel, deontologie en integriteit.

 

Met deze intensieve cursus wordt u bewuster van uzelf en van uw lichaam. U leert om soepeler en fitter te worden, je eigen gezondheid meer in eigen handen te nemen, je conditie te verbeteren en om je naasten een fijne ontspannende shiatsu massage te geven.  Deze cursus is erkend door de Europese Shiatsu Federatie ESF waarvan u een credit ontvangt. De ideale cursus voor mensen die aangenaam lichaamswerk willen leren of als doorstroming naar de O-KI Shiatsu Professionele Jaaropleiding.

Praktisch :​

 

Met : Bart Dierick

Data : 
Uren : zaterdag avond (18:30 tot 21:30 uur) + zondag en maandag  (9:30 tot 16 uur)

Toelatingsvoorwaarden : geen voorkennis vereist.  

Plaats : La Villa Clara, 66500 Clara, Pyrénées Orientales, Frankrijk  
Tel: +33-6-23.15.03.21

Taal : Nederlands en Frans (en optioneel Engels).
Deelname : 160 euro inclusief de syllabus

Residentiëel 6 dagen : inclusief logies, BIO maaltijden, en de twee workshops en zwembad: 490 euro.  

 

 

FR | NL | ENG

MENU

Centrum voor Lichaamstherapieën