Open je Hart met Shiatsu & Stemtherapie & Yoga

Zalige dagen met Bart en Karine van 23 tot 28 Augustus 

  

Wens je graag je Shiatsu of lichaamsgerichte praktijk te verdiepen met een doeltreffende werkwijze? Een werkwijze die de zuivering via de meridianen rechtstreeks steunt. Een werkwijze die het Hart van de mensen raakt. Een werkwijze die je je centreert en je laat openen naar spontaniteit.

 

We plaatsen de natuurlijk Stem terug in het Lichaam.  Wanneer we de Liefde in het Hart openen in een veilige en steunende omgeving dan komen we spontaan in een toestand van Stille Gedachten en Innerlijk Contact. Dan opent zich de wijsheid die inherent is aan Lichaams-Cel-Bewustzijn

 

Met meditatie en het loslaten van de-geconditioneerde-stem, brengen we mentale rust. We brengen het Hart als poort van de Ziel , wordt terug  de centrale referentie in ons leven, en laten deze energie en bewustzijn vrijelijk stromen doorheen het lichaam via de stem. Dit  brengt een diepe heling op cellulair niveau. Daarbij gebruiken we Stem en Stemmassage technieken, Ademhaling en Beweging.

 

We plaatsen de stem  terug in het lichaam waardoor er authenticiteit in de stem komt, en de stem wordt gedeblokkeerd van oude conditioneringen en emotionele reactiepatronen. De trilling van je eigen stem voelen tot op celniveau brengt diepe aarding en zelfaanvaarding. We komen in dit unieke-moment. Het denken wordt stiller en evenwichtiger. We ontdekken de genezende kracht van de stem en geven (on)bewuste spanning een uitweg, dit dankzij de shiatsu-druk in specifieke shiatsu tsubo's. StemShiatsu technieken, de Verkennende Stem, de Pop, het Inzingen, het Opwekken van de Stem, Orgaan-Stem-Shiatsu, de Natuurstem,  de Stem van de Cellen. Deze workshop is tevens geldig  als PTP van het Professioneel Shiatsu Opleidingsprogramma.

 

U geniet tevens van dagelijkse yoga sessies met Karine.

 

In een magnifiek kader: een prachtige manoir van de 18e eeuw
in een private tuin en met een privaat bos
gezonde maaltijden 
en het privaat openlucht zwembad !

 

Stages 

Praktisch 

 

Met : Bart Dierick is docent shiatsu & stemtherapie. De yoga sessies zijn met Karine, erkend yoga docent met +10 jaar ervaring.

Data : Vijfdaagse van 23 tot 28 augustus 2022

Plaats : Mooi landhuis van de 18e eeuw in 5100 Naninne België   
Taal:  Nederlands en Frans

Prijs residentieel : 580 euro alles inclusief 

 

 Merkaba Meditatie 30 en 31 juli  2022 met Bart Dierick
bij natuurwandelingen in het hartje van het Zoniënwoud 

 

Wereldwijd hebben tal van mensen dezelfde reactie, “alle puzzelstukjes vallen nu samen”… Deze workshop herinnert ons dat we spirituele wezens zijn die hier op aarde een menselijke ervaring en een fysieke cellulaire evolutie realiseren. Rond alles, materie en niet-materie, en ook jouw lichaam,  is een energetische vorm: het electro-magnetisch veld. Dit veld bepaald rechtstreeks en voortdurend de vorm en de materie die het omhuld. Door de Merkaba meditatie heractiveer je je eigen energetisch veld rondom je fysisch lichaam, en zo bepaal je automatisch de manifestatie van je energie en de energetische toestand van je lichaam en je dagelijkse leven.

 

Een geactiveerde Mer-Ka-Ba dient als energetisch transformator, als een bewegend en levend energetisch Lichtveld rondom ons fysisch lichaam. Het brengt evenwicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak, opent het Liefdevol Hart, en versterkt de intuitieve vermogens. Het bevordert je persoonlijke groei, het manifesteren van je intenties. Het ondersteunt heling voor jezelf, en voor  heel de planeet aarde. 
Tijdens deze workshop kan je ervaren dat je lichaam nog steeds de herinnering heeft van het MERKABA veld om je heen, met een diameter van 18 meter. We activeren dit veld door de 17 Ademhalingen volgens de traditie van Drunvalo Melchisedek.  
Klik hier voor meer informatie

 

 

 

Praktisch :​

 

Met :  Bart Dierick

Datum :  zaterdag 30 en zondag 31 juli 2022 ( 10 tot 16 uur )

Plaats : Meditatieve natuurwandelingen in het prachtige Zoniënwoud te Bosvoorde & meditatieve rustfazen in onze zaal vlakbij met prachtig zicht. Afspraak in de Rooseveltlaan te Elsene - Bosvoorde.

Prijs : 160 euros  

Toelatingsvoorwaarden : 
Open voor iedereen die spiritueel / energetisch wil groeien.  

 

U kan ook ter plaatse overnachten en er een fijn weekend van maken !

   

 

 

FR | NL | ENG

MENU

Centrum voor Lichaamstherapieën